Contactformulier

Meerdere deelnemers met één formulier

Wat als een vriendenclub wil deelnemen aan jouw evenement? Of een gezin wil zich inschrijven? Voor elke deelnemer het complete formulier invullen en alle stappen doorlopen om te betalen? Als je dat 3, 4, 5 keer achter elkaar moet doen, is dat gewoon vervelend. En het maakt voor jou de inschrijvingen onnodig duur. Elke betaling wordt tenslotte ook weer afgerekend.

Onderaan het formulier van Schrijf mij in! staat standaard de mogelijkheid om een deelnemer toe te voegen. Klik hier op en alle velden om een volgende deelnemer in te schrijven verschijnt. Uiteraard kun je dat zo vaak doen als je wilt. Op die manier vul je snel alle gegevens in van de personen die je in wilt schrijven, doorloop je de rest van het formulier en reken in één keer alle kosten af. Uiteraard ontvangen alle deelnemers een email ter bevestiging.

Uitkomst: gemak voor je deelnemers, lagere kosten voor jou. Bij de evenementen die hun registraties via Schrijf mij in! lieten lopen, scheelde dit al snel 40% van de betalingskosten.

Wil je daarnaast ook de mogelijkheid bieden voor het inschrijven van teams? Bijvoorbeeld in het kader van een bedrijvenloop. Ook dat kan met Schrijf mij in!. Lees dat hier

Keuze voor individuele en/of teaminschrijvingen

Maakt een bedrijven- of scholierenloop onderdeel uit van je evenement? Bij Schrijf mij in! is dat zo eenvoudig als: zet de mogelijkheid voor teaminschrijvingen ook aan en kies de manier waarop je de inschrijvingskosten van een team wilt verrekenen (een vast bedrag per team, een vast bedrag per teamlid of een wisselend bedrag per gekozen afstand). Uiteraard kun je de naam voor je teaminschrijvingen zelf bepalen. En daarmee heb je de mogelijkheid voor teams om zich in te schrijven toegevoegd aan je formulier.

Inzage in welke teams zich met welke leden hebben aangemeld? Dan roep je eenvoudigweg het rapport met de gegevens van alle deelnemers op. Met die gegevens aan de slag? Dan download je het Excel-bestand met al die gegevens er in met één druk op de knop.

Zelf de opzet en vormgeving van het formulier bepalen

Bij Schrijf mij in! ben jij de baas over het formulier. In 10 eenvoudige stappen bepaal je zelf van welke mogelijkheden je gebruik wilt maken. Van de talen (standaard kun je kiezen uit Nederlands, Engels, Frans, Duits of Spaans) waarin je het formulier wilt aanbieden tot de mogelijkheid van teaminschrijvingen of het bestellen van een T-shirt of medaille als aandenken aan het evenement. Je kunt het allemaal zelf snel eenvoudig kiezen en inrichten zodat het formulier precies aansluit bij jouw evenement.

Stap 9 en 10 maken dit helemaal af. In stap 9 kun je zelf opgeven welke tekst er aan jouw deelnemers moet worden getoond, bijvoorbeeld bovenaan het inschrijfformulier of in de email die elke deelnemer ontvangt als bevestiging van zijn deelname. Tel daarbij op dat je in stap 10 ook de kleuren van het formulier naar je hand kunt zetten en je eigen logo aan het formulier kunt toevoegen en het formulier bevat niet alleen alle mogelijkheden die jij nodig hebt, maar sluit ook naadloos aan bij de website van je evenement.

Geen andere kosten dan voor het inschrijven van deelnemers

Prijslijst
Formulier Gratis
Inschrijving € 0,05
iDeal betaling € 0,35
Overschrijving € 0,30
Credit card € 0,30 per transactie
+ 1,8% aankoopbedrag in Europa
of 2,8% aankoopbedrag wereldwijd

Bij Schrijf mij in! brengen we alleen de kosten voor de inschrijvingen zelf in rekening. In onze hele eenvoudige en korte prijslijst kun je zien dat we je alleen de inschrijving zelf en het afhandelen van de betaling in rekening brengen. Het formulier aanmaken is gratis, of je nu van alle mogelijkheden van het formulier gebruik maakt of niet. Dat betekent voor jou als organisator dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Zo lang er geen inschrijvingen zijn geregistreerd, is het gebruik van Schrijf mij in! gratis!

Tel daarbij op dat je flink bespaart op de betalingskosten omdat deelnemers zich met meerdere personen tegelijkertijd inschrijven en dat Schrijf mij in! op 3 momenten de dan ontvangen inschrijfgelden aan je overmaakt (twee voor de datum van het evenement en één na afloop) en het is duidelijk dat je op alle fronten goed zit bij Schrijf mij in!

Over het inschrijfgeld kunnen beschikken voor het evenement zelf

Schrijf mij in! houdt de bedragen die door de deelnemers worden overgemaakt voor deelname niet vast totdat het evenement is afgerond. Als organisatoren loop je tenslotte al tegen kosten aan voorafgaande aan het evenement. Schrijf mij in! maakt daarom 4 weken en 1 week voor het evenement al alle ontvangen gelden over. Een week na het evenement volgt dan de definitieve afrekening. Op die manier beschik je als organisator snel over je geld. En dat uiteraard zonder extra kosten.

Handige rapportages op het scherm of downloaden voor gebruik in Excel

Schrijf mij in! kent tal van handige rapporten die je snel inzage geven in de stand van zaken. Natuurlijk een rapport met daarin alle relevante gegevens van al je deelnemers, maar ook aparte rapporten voor de betaalde bijdragen, de bestellingen die zijn gedaan of dat de aangemaakte kortingscodes al zijn gebruikt of niet.

Een rapport inzien is zo makkelijk als het simpelweg selecteren uit de lijst van de voor jouw evenement beschikbare rapporten en de resultaten verschijnen op je scherm. Wil je daarna diezelfde gegevens ook in Excel tot je beschikking hebben? Dan klik je gewoon op de groene Excel-knop en gaat aan de slag met de gegevens in Excel. Een rapport oproepen dan wel de Excel-export hier van downloaden kun je zo vaak doen als je zelf wilt.

Je eigen vragen toevoegen aan het formulier

Ondanks alle mogelijkheden die Schrijf mij in! standaard al biedt, kan het natuurlijk nog zo zijn dat je graag bepaalde vragen aan je deelnemers wilt voorleggen. Ook daarin voorziet Schrijf mij in! . Bij het inrichten van het formulier kun je ook zelf vragen aanmaken. Vragen in allerlei types, van multiple choice tot een antwoord in de vorm van één enkele zin en van het selecteren van één antwoordmogelijkheid uit een lijst tot een antwoord op de vraag om een financiële bijdrage voor een goed doel. Eigenlijk kun je op die manier alles vragen!

En uiteraard kent Schrijf mij in! ook weer een handig en overzichtelijk rapport om snel inzage te krijgen in alle gegeven reacties. Spreekt ook voor zich dat vragen om financiële bijdragen meteen worden meegenomen in de betaling door de deelnemer.

Mobiel, tablet, laptop?

Of jouw deelnemer zich nu wil aanmelden via zijn mobiel, tablet of het veel grotere scherm van een laptop, het formulier van Schrijf mij in! laat zich op elk scherm even makkelijk invullen. Dat is belangrijk, zeker als je je bedenkt dat van de inschrijvingen tot nu toe al verwerkt via Schrijf mij in! zeker 50% werd ingevuld op een mobiele telefoon.

Mogelijkheid om je formulier in maar liefst 5 talen aan te bieden

Standaard kent Schrijf mij in! de mogelijkheid om je formulier maar liefst in 5 talen aan te bieden:

  1. Nederlands
  2. Frans
  3. Engels
  4. Duits
  5. Spaans

En als je meer dan één taal selecteert, verschijnt dat uiteraard als keuze in het formulier zelf zodat jouw deelnemer zelf kan bepalen in welke taal hij het formulier te zien krijgt. Alle standaard teksten in het formulier zijn dan automatisch voor je vertaald.

Uiteraard, teksten die je zelf aanmaakt voor het formulier, bijvoorbeeld de tekst die je zelf opvoert voor bovenaan de eerste pagina van het formulier, zul je ook zelf in de door jouw gekozen talen moeten opvoeren. Maar Schrijf mij in! houdt dat automatisch voor je bij. Mocht je voor een van de teksten een taal zijn overgeslagen, wordt je hier vanzelf voor gewaarschuwd.

Deelnemers de mogelijkheid bieden een shirt, medaille te bestellen

Wat als je je deelnemers wilt aanbieden om een T-shirt te bestellen als aandenken aan je evenement? Of een medaille? Of welk ander product dan ook? Ook die mogelijkheid biedt Schrijf mij in! . Als onderdeel van het formulier bouwen kun je heel eenvoudig zo veel te bestellen producten toevoegen als je wilt, inclusief 3 te kiezen eigenschappen en een afbeelding. Van zo aangemaakte producten verschijnt voor elke deelnemer op het inschrijfformulier een bestelmogelijkheid.

En uiteraard, het af te rekenen bedrag wordt meegenomen in het totaal af te rekenen bedrag. En een handig overzichtsrapport van alle bestelde producten kan zo worden opgeroepen en gedownload als Excel-bestand.

Vragen om een bijdrage voor een goed doel

Vandaag de dag wordt een evenement ook vaak ingezet om aandacht èn geld te vragen voor een goed doel. En natuurlijk ondersteunt Schrijf mij in! deze mogelijkheid van harte. Als onderdeel van de mogelijkheid om zelf vragen toe te voegen aan het formulier kun je zelfs op twee manieren aan een deelnemer om een bijdragen vragen:

  1. Je kunt het aan de deelnemer zelf overlaten om een bedrag naar keuze in te vullen
  2. Je kunt aan de deelnemer een keuze menu voorleggen waaruit de bijdrage kan worden geselecteerd

En natuurlijk, de bedragen die een deelnemer aangeeft bij te willen dragen, worden meegenomen in het te betalen bedrag. En uiteraard, kan een apart rapport worden opgeroepen en gedownload van alle bijdragen.

Afrekenen met iDeal, credit card of andere betalingsvorm

Betrouwbaar en snel kunnen afrekenen beschouwt Schrijf mij in! als cruciaal in haar dienstverlening. Daarom maakt Schrijf mij in! gebruik van de gerenommeerde payment provider Mollie (www.mollie.com) voor het geruisloos afhandelen van alle betalingen. Op dit moment biedt Schrijf mij in! drie betaalvormen aan:

  1. iDeal
  2. Credit card
  3. Overboeking

Is er voor jouw evenement nog een andere betaalvorm noodzakelijk? Neem dan even contact met ons op [HIER NOG MAILTO LINK MAKEN]

Alle organisatoren toegang tot de site

Een dergelijk evenement organiseren doe je niet alleen. Wat is er makkelijker dat meerdere personen toegang kunnen krijgen tot de gegevens van de loop, de lijst met deelnemers kunnen inzien, et cetera. Mocht er dan eens iemand tijdelijk niet bereikbaar zijn, dan kan altijd iemand anders van de organisatie bij de data. En wil je daarbij niet iedereen dezelfde rechten geven? Ook dat kan natuurlijk met een moderne tool als Schrijf mij in! . Maak iemand Lid in plaats van Manager en hij/zij kan wel alle gegevens inzien, de rapportages downloaden maar geen gegevens van deelnemers aanpassen of verwijderen. Zo kun je ook dit onderdeel van Schrijf mij in! helemaal naar je hand zetten.

En nog veel meer!

En dat zijn alleen de belangrijkste mogelijkheden die Schrijf mij in! te bieden heeft. We hebben nog niet gesproken over alle individuele rapporten, de mogelijkheid om automatisch startnummers te genereren op verschillende manieren (naar afstand, naar geslacht, et cetera) en alle andere zaken die het werken met Schrijf mij in! zo makkelijk en gebruiksvriendelijk maken.

De beste manier om de volledige mogelijkheden te ontdekken? Registreer je nu hier als gebruiker van Schrijf mij in! en ontdek de mogelijkheden zelf. Totdat je het door jou gemaakte formulier daadwerkelijk gaat gebruiken voor jouw evenement is het gebruik toch kosteloos. Probeer het en je zult zien dat je geen andere tool meer wilt gebruiken!