Contactformulier

Bouw eenvoudig je eigen formulier

Schrijf mij in! biedt een standaardformulier waarvan je de opzet en vormgeving volledig en naar eigen inzicht kunt aanpassen. Je kunt je eigen vragen en opties voor bijvoorbeeld bestellingen of donaties toevoegen en zelf bepalen in welke talen en met welke betalingsvormen je het online inschrijfformulier aanbiedt. Bovendien kun je je eigen logo toevoegen en de kleur van je formulier bepalen, zodat het formulier naadloos aansluit bij de website van je evenement. Uiteraard werkt het formulier even goed op laptop, tablet of mobiel

Bespaar kosten!

Prijslijst
Formulier Gratis
Inschrijving € 0,05
iDeal betaling € 0,35
Overschrijving € 0,30
Credit card € 0,30 per transactie
+ 1,8% aankoopbedrag in Europa
of 2,8% aankoopbedrag wereldwijd

Het gebruik van de tool is gratis. Het zelf bepalen van de opzet en vormgeving van het formulier kost je dus niets. Zolang je geen inschrijvingen hebt, zijn er geen kosten en loop je geen enkel risico. Je betaalt slechts 5 cent per inschrijving en de gebruikelijke betaalkosten. Standaard kun je met het formulier van Schrijf mij in! meerdere deelnemers in één keer inschrijven. Of het nu om je hele familie, vriendengroep, om 1, 5 of 15 deelnemers per inschrijving of een teaminschrijving gaat. De ervaring leert dat je hierdoor als organisator zo’n 40 tot 60 procent op de betaalkosten kan besparen!

Meteen aan de slag!

Gemak dus voor deelnemers en lagere kosten voor jou. Bovendien heb je toegang tot uitgebreide rapportages en beschik je als organisator snel over je geld. Het merendeel van het inschrijfgeld staat voor de start van het evenement op je rekening!

Overtuigd van de meerwaarde van Schrijf mij in!? Registreer je nu en start binnen 10 minuten de inschrijving op jouw evenementensite!

Maak een afspraak!

Wil je graag eerst nog wat meer informatie, ga dan naar ons contactformulier, vul je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op